Ce este platforma EcoTree si cui se adreseaza?

Distribuie

Noi suntem EcoTree, prima platformă digitală care gestionează deșeurile și legătura cu furnizorii. Abordarea noastră este 100% transparentă și pragmatică: vrei să oferim soluții de colectare și reciclare a deșeurilor firmelor care generează deșeuri indiferent din ce categorie sunt.

Așadar, dacă ai o companie, te confrunți cu această problemă și ești în căutarea unor soluții viabile pentru gestionarea deșeurilor, atunci EcoTree este răspunsul pe care îl așteptai.

Te invităm să testezi aplicația noastră. Vei descoperi că întregul proces se derulează foarte rapid și cât se poate de facil, în doar câțiva pași. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.ecotree.ro, să îți faci un cont în platformă aici, unde completezi datele solicitate, identifici care îți sunt nevoile și, evident, plasezi o comandă. În felul acesta, te punem în legătură centrele de colectare si reciclarorii înregistrați în platforma. În plus, dacă ai nevoie de suport, suntem lângă tine din primul moment până la plasarea efectivă a unei comenzi.

Ce alte avantaje ai? Odată ce ai plasat o comandă, documentele sunt generate automat, ceea ce, conform calculelor noastre, reduce cu peste 80% procesul de întocmire a documentelor necesare. Întreaga procedură este transparentă, ușor de urmărit și reduce birocrația sufocantă.

Suntem convinși că odată ce vei face acest test, vei ajunge la concluzia că platforma EcoTree este soluția pe care o căutai și că acest parteneriat merită să fie unul de durată. Tocmai de aceea, am creat și abonamente lunare pentru companiile generatoare de deșeuri. Inițial, pentru înscriere, nu este solicitată nicio taxă, dar, pe măsură ce accesezi funcționalitățile pe care le-am creat, vei avea opțiunea de a plăti un abonament lunar.

Așadar, cuvintele-cheie în relația pe care ți-o promitem cu EcoTree sunt: SIMPLU, RAPID și DIGITAL.

Distribuie

Alte articole recomandate

Despre Cookies

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul EcoTrre. Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizarea lor.