(I) Cum te ajută platforma EcoTree să reciclezi simplu și rapid?

Distribuie

Dacă ai ajuns pe această pagină, felicitări! Înseamnă că tema reciclării deșeurilor te preocupă la fel de mult ca pe noi, echipa EcoTree. Este punctul de la care am plecat atunci când am creat aplicația EcoTree, pe care am gândit-o ca un marketplace în care cererea și oferta în domeniul reciclării să aibă un spațiu online de interacțiune, care să ducă la o mai bună colectare a deșeurilor.

Iată ce module am dezvoltat în platformă astfel încât întregul proces de reciclare să fie parcurs simplu și rapid.

1. Marketplace Ecotree

Pe o piață liberă, în care cererea și oferta se auto-reglează, acest modul îi ajută pe generatorii de deșeuri să plaseze comezi în platforma EcoTree. La capătul celălalt al acestui fir invizibil se află colectorii de deșeuri, care preiau comenzile plasate de generatori. Practic, EcoTree este intermediarul care creează puntea de legătură între cele două mari entități.

Ce e important să reții dacă te afli în prima categorie, cea a generatorilor: platforma îți permite să plasezi comenzi pentru toate tipurile de deșeuri NEPERICULOASE. De asemenea, cantitatea de deșeuri poate varia și îți poți selecta programul recepției comenzii.

Dacă te afli în categoria colectorilor, trebuie să știi că platforma e creată în așa fel încât să-ți permită să vizualizezi doar comenzile pentru ale căror materiale ești autorizat.

2. Comenzi Multiple

În crearea și dezvoltarea funcționalităților din platformă ținem cont și de feedback-ul primit din partea utilizatorilor. Așa a apărut modulul care îți permite să generezi comenzi în sistem bulk. Este o opțiune pe care o pot accesa doar generatorii de deșeuri și are ca efect eficientizarea timpului de operare a unei comenzi.

3. Digitalizarea tranzacțiilor

A fost de la bun început una dintre prioritățile noastre în dezvoltarea platformei EcoTree. Modului ce vizează procesul birocratic, după plasarea unei comenzi, te ajută să primești automat, la finalul fiecărei tranzacții efectuate în platformă, toate documentele legale în format electronic. Practic, ai plasat comanda și primești informațiile aferente pe e-mail.

Mai mult decât atât, aceste documente sunt puse la dispoziția ta pe o perioadă nedeterminată; le poți vizualiza oricând în platformă, le poți tipări (nu încurajăm!) ori le poți transmite unor terți.

4. Rapoarte

Nu am întâlnit încă persoane care să se declare fericite când trebuie să întocmească rapoarte, indiferent de domeniu. Pentru că știm că e un proces pe cât de stufos, pe atât de necesar – transparența documentelor nu e doar o sintagmă pe hârtie, ci un task pe care toate companiile sunt obligate să-l îndeplinească – am creat modulul Rapoarte. Acesta te ajută pe tine, utilizator al platformei, să obții o imagine de ansamblu asupra activității desfășurate în zona de reciclare. Vei ști în timp real în ce perioadă ai plasat o comandă, ce categorie de deșeu, în ce zonă și alte informații utile.

Este un modul la care lucrăm încă, fiind deocamdată în faza incipientă pentru că dorim să îi aducem mult mai multe funcționalități în beneficiul clienților EcoTree.

5. Contracte Exclusive

Și acesta este un modul pe care îl dezvoltăm în continuare pentru că, deocamdată, el este destinat exclusiv generatorilor. Practic, dacă ai o companie care produce deșeuri, ai testat deja serviciile unui colector înscris în platformă și ai ajuns la concluzia că este partenerul care îți poate oferi cele mai bune servicii pentru nevoile tale de reciclare, atunci poți încheia un parteneriat pe termen lung cu acest colector preferat.

6. Master Account

Este un modul care se adresează tot generatorilor de deșeuri, în acest caz fiind vorba despre companiile care au o rețea extinsă în mai multe localități. Modulul “Master Account” le permite să aibă un control de la distanță asupra tuturor activităților de colectare și reciclare a deșeurilor, indiferent dacă acestea sunt produse, de pildă, de filiala din Baia Mare ori de cea din Craiova. Așadar, e o funcționalitate care oferă o viziune de ansamblu a companiei.

Distribuie

Alte articole recomandate

Despre Cookies

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul EcoTrre. Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizarea lor.