Ce tip de deșeuri pot fi tranzacționate prin platforma EcoTree?

Distribuie

Trăim în secolul în care producem mai multe deșeuri ca oricând. Atât la nivel individual, cât și ca societate. Iar în aceste condiții, gestionarea lor pare un obiectiv greu de atins sau parțial realizabil. Tocmai de aceea, considerăm că este necesar efortul coroborat al tuturor pentru a găsi soluții pe termen lung. Este și principiul de la care am pornit noi, echipa EcoTree, atunci când am creat platforma care permite transformarea deșeurilor în resurse.

Prin aplicația EcoTree pot fi reciclate toate tipurile de deșeuri pe care le generează companiile. Astfel, pot fi tranzactionate ambalaje plastice, anvelope uzate, sticla, ambalaje contaminate, deșeuri de materiale feroase. De asemenea, sunt colectate resturi din lemn, deșeuri din hârtie și carton sau ulei uzat. Nu e nevoie să mai subliniem cât de mult afectează mediul înconjurător toate deșeurile enumerate mai sus.

De aceea, dacă ai o firmă și cauți variante pentru managementul deșeurilor, îți dăm o veste bună: nu trebuie să angajezi un departament întreg care să se ocupe de această problemă, ci e suficient să apelezi la EcoTree. Echipa noastră te va ajuta să interacționezi cu toți colectorii aflați pe piață.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în platformă. Ulterior, pașii pentru a plasa o comandă în aplicație sunt foarte ușor de parcurs: alegi categoria de deșeuri de care dorești să scapi, menționezi cantitatea, oferi datele privind adresa de unde poate fi ridicată comanda, precum și în ce interval orar. Lași și alte comentarii, dacă ai de făcut mențiuni speciale. În pasul urmĂtor, noi îți sugerăm să încarci o fotografie cu comanda pe care dorești să o plasezi pentru a reflecta starea în care se află deșeurile. Apoi, faci un last check-out și apesi butonul finish. Din acest moment, colectorii autorizați în platformă vizualizeaza comanda plasată și urmează să o ridice.

După cum spuneam, în platformă poate fi tranzacționat orice tip de deșeu. Iar de la începutul acestui an, prin EcoTree au fost tranzactionate peste 300 de tone de deșeuri. Te așteptăm alături de noi, în comunitatea celor cărora le pasă de mediu!

Distribuie

Alte articole recomandate

Despre Cookies

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul EcoTrre. Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizarea lor.