(II) Cum te ajută platforma EcoTree să reciclezi simplu și rapid?

Distribuie

În această a doua parte despre funcționalitățile platformei Ecotree vă prezentăm 5 module care vor facilita și mai mult procesul de reciclare.

Cu o tehnologie în continuă dezvoltare, Ecotree este aplicația care ține pasul cu noutățile în domeniu și întreprinde toate demersurile pentru a dezvolta noi funcționalități pentru ca experiența utilizatorilor în platformă să fie una cu adevărat completă și complexă. Unele dintre planurile de dezvoltare pe care le avem în vedere au ca termen de finalizare maximum jumătate de an, altele sunt cu bătaie mai lungă, dar și în cazul acestora depunem eforturi pentru a le finaliza cât mai rapid și a le pune la dispoziția clienților Ecotree. Mai jos, o scurtă trecere în revistă a acestora:

Module în stadiu de dezvoltare

Payment (Direct Acquisition)

Pandemia a accelerat o tendință care se manifestă la nivel global de ani buni: plata online. Pentru a evita contactul direct cu banii, românii au renunțat la plata cash, optând pentru e-commerce. Urmând acest trend, Ecotree va permite utilizatorilor să achiziționeze online toate serviciile disponibile în platformă. Acest modul va fi pus la dispoziția utilizatorilor în curând.

Importul Tranzacțiilor (Trasabilitate)

Acesta este un modul ce le va permite utilizatorilor să aibă acces, în platforma Ecotree, la întregul istoric al tranzacțiilor. Cu alte cuvinte, clienții știu în orice moment care este traseul comenzilor plasate în platformă și au acces la toate aceste informații în timp real. 

OBIECTIVE pe termen lung

Unele dintre proiectele pe care dorim să le implementăm necesită mai mult timp pentru a fi dezvoltate și puse în aplicare.

Licitații speciale

Acesta este un modul destinat companiilor ce generează cantități foarte mari de deșeuri și vor să obțină un beneficiu financiar din aceste tranzacții. Modulul poate fi utilizat și de către colectorii din platformă care doresc să exporte deșeurile.

În egală măsură, modulul poate avea aplicabilitate pentru reciclatorii care vor să importe deșeuri.

Semnătura Electronică (digitalizare)

Unul din obiectivele strategice ale Ecotree este digitalizarea completă a documentelor în procesul de reciclare. Tocmai de aceea, semnătura electronică este un pas obligatoriu pentru atingerea acestui obiectiv. Modulul va fi dezvoltat împreună cu un furnizor autorizat de semnătură electronică.

Comenzi recurente (automatizare)

Această funcționalitate este un upgrade al modulului Comenzi Multiple. Va eficientiza și mai mult timpul pe care utilizatorii îl petrec în aplicație pentru fiecare comandă, cu scopul de a transforma întregul proces într-un parcurs rapid și practic.

Distribuie

Alte articole recomandate

Despre Cookies

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul EcoTrre. Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizarea lor.