Întrebări frecvente

Ce este Ecotree?

EcoTree este platforma care te ajuta sa gestionezi deseurile si sa tii contactul cu furnizorii tai. Reciclarea devine mai simpla si rapida.

Cum functioneaza EcoTree?

EcoTree este un serviciu online ce aduce impreuna generatorii de deseuri si colectorii sau firmele de reciclare.

Cum pot deveni partener?

Iti alegi rolul, iti creezi un cont pentru a incepe procesul de reciclare, iar EcoTree iti identifica automat solutia de colectare cea mai potrivita.

Ce deseuri pot fi reciclate?

Prin platforma EcoTree poti recicla toate deseurile nepericuloase.

Cum stiu ce rol am eu?

EcoTree se adreseaza celor 2 parti din lantul de colectare al deseurilor, generatorii de edeseuri pe de o parte si colectroii de deseuri pe de alta parte.

Esti generator daca: faci parte din spectrul companiilor ce activeaza in industria grea, industria usoara, retail, Horeca, Asociatii de proprietari, spitale, scoli, gradinite.

Esti colector daca: esti autorizat si afacerea ta se concentreaza pe preluarea deseurilor de la categoriile mai sus enumerate.

Cum transmit o cerere de colectare? 

După crearea contului accesezi zona specifică de cereri, alegi materialul, estimezi o cantitate si mergi in pasul 2. Uploadezi o fotografie, dacă este cazul, sau poti sa sari fara probleme peste acest pas și confirmi comanda. In cel mai scurt timp un colector va veni să ridice. 

La ce trebuie să fiu atent când plasez o cerere de colectare?

Cele mai importante aspecte la caare trebuie să fii atent sunt:

Testează platforma EcoTree!

EcoTree creează astăzi infrastructura ce accelerează implicarea dar și aduce la două clickuri distanță profitabilitatea.

Înregistrează-te

Despre Cookies

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul EcoTrre. Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizarea lor.