Termeni si conditii

TERMENI DE UTILIZARE WEB SITE

Termenii în care vizitatorii neînregistrați pot utiliza Website-ul

Acceptarea termenilor

Dreptul de utilizare a Website-ului

Declinarea răspunderii

Legea aplicabilă

Drepturi de autor

Marcă înregistrată

Informații pentru identificarea EcoTree

1. Acceptarea termenilor

Prin utilizarea acestui Web Site, www.ecotree.ro, sunteți de acord cu acești termeni (”Termenii”). Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să părăsiți Web Site-ul.

2. Dreptul de utilizare a Website-ului

Noi, EcoTree, vă acordăm dreptul neexclusiv și netransferabil de a utiliza materialele publicate pe Web Site, atâta timp cât aceste materiale nu sunt extrase din Web Site. Prin acest drept, aveți posibilitatea de a:

  • căuta, vizualiza, copia și tipări materiale pentru folosința personală, necomercială;
  • pune semn de pagină (bookmark) oricărei pagini sau de a trimite legătură directă către paginile Web Site-ului (link), atâta timp cât informația este prezentată ca aparținând EcoTree și nu este scoasă din context.

Încât dreptul acordat vizitatorilor neînregistrați ai Web Site-ului este personal și netransferabil, exceptând cazul în care agreăm altfel, nu aveți permisiunea de a:

  • tipări conținut sau materiale publicate pentru folosința unor terți
  • modifica orice materiale sau conținut;
  • vinde, sublicenția, distribui, arăta, stoca, copia, modifica, compila, asocia, traduce sau transfera acest Web Site împreună cu materialele și conținutul său, nici integral și nici parțial ori ca o componentă a altor produse sau servicii;
  • utiliza Web Site-ul sau materialele pe care le conține pentru a produce opere derivate sau servicii concurente;
  • permite oricărui terț să acceseze sau să beneficieze în vreun fel de Web Site sau de materialele pe care le conține;
  • folosi orice program, script sau mecanisme pentru a accesa Web Site-ul sau materialele pe care le conține;
  • descărca pe orice dispozitiv, inclusiv telefone mobile, mai mult de 10% din conținutul Web Site-ului accesibil utilizatorilor neînregistrați.

Drepturile de utilizare descrise în acest capitol se aplică întregului conținut al Website-ului, inclusiv materialelor publicate, altele decât acelea accesibile utilizatorilor înregistrați, care sunt supuse unor termeni și condiții distincte, care se vor aplica cu prioritate față de acești termeni.

3. Declinarea răspunderii

Declinare generală: Orice garanție, condiții sau termeni reglementați de statute sau legi generale sunt înlăturate în cea mai mare măsură permisă de legea română. Exceptând situațiile prevăzute expres, acest Web Site, informațiile pe care le conține și serviciile pe care le face disponibile sau pe care le facilitează (”Serviciul”) sunt livrate ”așa cum sunt”, fără garanție de vreun fel.

EcoTree nu garantează și nici nu declară că Serviciul (sau informația, materialele sau serviciile furnizate nouă și de care depinde prestarea Serviciului) va fi prestat liber de orice neconcordanță, lipsă de acuratețe, întreruperi, întârzieri, omisiuni sau greșeli (”Erorile”) sau că Erorile vor fi corectate.

Nu suntem răspunzători pentru vreo pierdere, prejudiciu sau cost rezultat din orice astfel de Eroare. Vizitatorul neînregistrat este unicul responsabil pentru întreg riscul privind adecvarea măsurilor și a rezultatelor obținute ca urmare a utilizării Serviciului sau a informațiilor ori materialelor publicate pe Web Site, precum și cu privire la consecințele oricăror decizii luate pe baza acestora. Vizitatorul neînregistrat este singurul responsabil pentru pregătirea, conținutul, acuratețea și conformitatea oricăror documente, date sau rezultate pregătite pe baza sau rezultate din utilizarea Web Site-ului. În nicio circumstanță EcoTree sau prestatorii săi nu pot fi considerați răspunzători pentru prejudicii generate de utilizarea Web Site-ului.

Conținutul Web Site-ului nu constituie avizul sau sfatul EcoTree. Vizitatorul neînregistrat înțelege că informațiile conținute de Web Site nu pot constitui punctul nostru de vedere, sfatul adresat vizitatorului sau orice alt fel de consultanță financiară, fiscală, contabilă, medicală sau orice altă categorie de consultanță profesională. Unele informații publicate pe Web Site pot conține opiniile unor terți. EcoTree nu este responsabilă pentru opiniile acestora. În mod echivalent, nu putem fi făcuți responsabili pentru nicio pierdere, prejudiciu sau cost rezultat din luarea oricărei decizii întemeiată pe Servicii, inclusiv decizii de ordin juridic, de conformitate și / sau de managementul riscului. Vizitatorul neînregistrat este de acord că utilizarea Serviciului cu privire la aceste aspecte, se face pe propriul risc.

Nicio prevedere din acești Termeni nu exclude sau limitează răspunderea care nu este supusă limitării potrivit legii române.

4. Legea aplicabilă

Acești Termeni sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legislația europeană și română. Orice dispută generată de interpretarea și aplicarea acestor Termeni sau de utilizarea Web Site-ului de către un vizitator neînregistrat va fi soluționată amiabil.

În cazul în care soluționarea amiabilă rămâne fără rezultat, disputa va fi soluționată de instanțele competente din România.

5. Drepturi de autor

EcoTree deține sau este licențiat de către terți pentru drepturi de autor © asupra întregului conținut al Web Site-ului și tuturor materialelor publicate pe Web Site. Toate drepturile de autor sunt rezervate EcoTree. Pentru republicarea sau distribuirea conținutului sau unor fracțiuni din conținut sunteți obligați să obțineți acordul prealabil scris al EcoTree. Pentru utilizarea conținutului acestui Web Site în afara condițiilor descrise de acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

6. Marcă înregistrată

EcoTree™ este marcă înregistrată. EcoTree este unicul titular al acestei mărci. Utilizarea neautorizată a mărcii noastre atrage consecințele penale și civile la care legea și deținerea mărcii ne îndreptățesc.

7. Informații pentru identificarea EcoTree

Denumire: ECO TREE GROUP S.R.L.

Sediul social: Județul Ilfov, Comuna Vidra, Str. Liniștei nr. 20A, Parter, camera nr. 1, Lotul nr. 2

Nr. ordine RC: J23/2631/2017

Cod fiscal: 37678348

Adresă de corespondență: București, sector 2, Str. Tudor Arghezi nr. 8-10, GF001.1

Adresă e-mail: contact@ecotree.ro

Testează platforma EcoTree!

EcoTree creează astăzi infrastructura ce accelerează implicarea dar și aduce la două clickuri distanță profitabilitatea.

Înregistrează-te

Despre Cookies

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul EcoTrre. Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizarea lor.